Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Volgens je sterrenbeeld zijn dít de gevoeligste plekjes van je lichaam

volgens-je-sterrenbeeld-zijn-dit-de-gevoeligste-plekjes-van-je-lichaam.jpg

Ons lichaam zit vol met gevoelige plekjes. Afhankelijk van de plek kun je het strelen, kriebelen, kussen, likken of zachtjes bijten. Heb je je weleens afgevraagd waarom deze plekjes verschillen van persoon tot persoon? Volgens de astrologie heeft ieder sterrenbeeld zijn of haar eigen gevoelige plekjes.

Dat opgewonden raken alleen gebeurt rond de geslachtsorganen, is echt achterhaald.

Gevoelige plekjes

Als je al lang samen bent met je partner, weet je de gevoelige plekjes op het lichaam van je partner vast al te vinden. Maar als je net samen bent, is het letterlijk nog even zoeken. Ben je benieuwd of de gevoelige plekjes van je partner of die van jou kloppen bij je sterrenbeeld? Lees dan verder en doe er je voordeel mee.

Steenbok

De Steenbok beschikt over een gezonde dosis levenslust en heeft een behoorlijk uithoudingsvermogen in bed. Ze zijn fysiek en wat ze doen, doen ze goed. Het gevoelige plekje van de Steenbok zijn de knieholtes.

Waterman

De Waterman is een bedpartner vol fantasie. Ze houden van nieuwe dingen en zijn erg creatief. Wees als Waterman vooral spontaan en sta open voor avonturen op dit vlak. De gevoelige erogene zones van de Waterman zijn de enkels en de kuiten.

Vissen

Vrijen met een een persoon die Vissen heeft als sterrenbeeld, is een fysieke en emotionele ervaring. Het kan zelfs leiden tot een spirituele reis. Daarnaast staan Vissen open voor een rollenspel of vrijen op een spannende plek. De gevoelige plek op het lichaam van Vissen zijn de voeten.

Lees ook
Dít zegt jouw sterrenbeeld over je seksleven

Ram

De Ram is recht door zee, avontuurlijk en kan zelfs een tikkeltje agressief zijn. Heb je een Ram als bedpartner? Dan kun je een vrijpartij verwachten die fysiek, snel en ruw zal zijn. In bed wil de Ram domineren. De gevoelige plek van de ram zijn de oren.

Stier

Stieren zitten vol passie en door hun fysieke uithoudingsvermogen houden ze het tijdens een vrijpartij lang vol. Ze willen veel variatie in bed en hebben doorgaans een gezonde seksdrive. De gevoelige plekjes van de Stier zijn de nek en de keel.

Tweelingen

Tweelingen zijn in bed zeker niet saai: ze houden van experimenten en zijn steeds op zoek naar nieuwe dingen. Ze staan ervoor open om praktisch alles en overal te proberen. Dus wees hierop voorbereid als je een Tweelingen als bedpartner hebt. De gevoelige plekjes van de Tweelingen zijn vingers, handen en armen.

Kreeft

Met een Kreeft tussen de lakens betekent dat je een grote kans maakt op een volledig allesomvattende seksuele ervaring. Verwacht kaarsen naast het bed, een romantisch muziekje en volop voorspel. Experimenten laat de Kreeft meer van de ander afhangen. De gevoelige plekjes van de Kreeft zijn de buik, de borst en de borsten.

Leeuw

De Leeuw wil graag de beste zijn, en in het onbekende is dat wat moeilijk. Daarom zijn ze niet echt te porren voor seksuele experimenten. Wel houden ze van intens fysiek contact en aanhankelijkheid. De gevoelige plekjes op het lichaam van de Leeuw zijn de schouders en de rug.

Lees ook
Heb je geen zin in seks? 3 redenen om er tóch voor te gaan

Maagd

Hoe langer je een relatie hebt met een Maagd, hoe intenser en sensueler het er in bed aan toe zal gaan. Ze zijn op seksueel gebied enigszins wat preuts maar bij een langere relatie staan ze wel open voor experimenten. De meest gevoelige plek voor de Maagd is de buik.

Weegschaal

De Weegschaal houdt van intimiteit in bed: door te aaien, strelen en zacht te wrijven worden ze ontspannen. Ze staan open voor nieuwe ontdekkingen op seksueel vlak en zijn daarnaast fantasierijk en creatief. De gevoelige plekjes van de Maagd zijn de onderrug en de billen.

Schorpioen

Een vrijpartij met een Schorpioen is een emotionele ervaring vol passie en intensiteit. Ze uitten graag hun seksuele fantasieën en hebben een groot uithoudingsvermogen. De geslachtsorganen zijn de gevoelige erogene zones van de Schorpioen.

Boogschutter

De Boogschutter houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken, dus ook op seksueel vlak. Zo houden ze ervan om te vrijen op spannende plekken zoals het bos. De gevoelige plekjes van de Boogschutter zijn de dijen en de heupen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Beautify
Beeld | iStock

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant