Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Vrouw deelt geniale (en goedkope) tip om kleding heerlijk te laten ruiken

kleding-ruikt.jpg

Ruikt jouw kleding soms ook nog een beetje muf, ondanks het feit dat het net gewassen is? Wissel je wasverzachter dan eens om voor een scheutje witte azijn.

Dit zou er namelijk voor zorgen dat je kleding éxtra lekker ruikt.

Populaire tip

De Britse Julie Thompson zweert bij witte azijn om haar was lekker te laten ruiken en ze blijkt niet de enige te zijn: een Facebookpost van de vrouw waarin ze enthousiast haar tip deelt kan op de nodige likes rekenen.

Nog nooit zo lekker geroken

Op de Facebook-pagina ‘Hinch Army Cleaning tips vertelt Julie dat ze in plaats van wasverzachter een beetje gedistilleerde witte azijn bij haar was gooit om haar kleding lekkerder te laten ruiken. In de reacties laten meerdere mensen weten dat ze haar tip hebben opgevolgd en razend enthousiast zijn over het resultaat. “Na het lezen van je tip heb ik het meteen geprobeerd en ik ben echt onder de indruk! Mijn was heeft nog nooit zo lekker en schoon geroken”, zo reageert iemand.

Lees ook: zo krijg je gele zweetvlekken uit witte T-shirts

Voordelen azijn

Helemaal nieuw is de tip van Julie overigens niet: wel meer mensen gebruiken witte azijn als wasverzachter. Het middeltje zou vieze geurtjes in kleding laten verdwijnen maar ook heel goed zijn voor je wasmachine. Je kunt er namelijk je machine mee desinfecteren zodat er geen nare geurtjes en schimmels achterblijven. Hierdoor blijft je was ook langer fris. Daarnaast zou het je kleding ook nog eens minder statisch maken, iets wat zeker in de winter wel zo fijn is!

Met de Braun-stoomgenerator haal je in no time alle kreukels uit je kleren. Nu met 50 procent korting in de Margriet Shop.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? 
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Daily Mail
Beeld | iStock

Ook interessant