Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dít wordt jouw geluksdag dit jaar (volgens je sterrenbeeld)

dit-wordt-jouw-geluksdag-dit-jaar-volgens-je-sterrenbeeld.jpg

Hoe gaat het in 2020 voor jou? Loopt het allemaal heel soepel of kun je wel een beetje geluk gebruiken dit jaar? Astrologie-expert Rachel Lang heeft uitgezocht wanneer jouw geluksdag is, gebaseerd op jouw sterrenbeeld en hoe de sterren en planeten staan in 2020. 

Dit is voor jou de beste dag van het jaar, gebaseerd op jouw sterrenbeeld: 

Ram – 20 maart

Voor de Ram is 20 maart een échte geluksdag waarop je niet te stoppen bent. Het is een dag waarop je als Ram echt aangeroepen wordt door actie en grote stappen zal maken om je doelen te bereiken.

Stier – 27 maart

Precies een week na de Ram is het je geluksdag als je sterrenbeeld Stier is. Het is een dag waarop je een algeheel positief gevoel hebt over het leven en extra openstaat voor vriendschappen en relaties. 

Tweelingen – 22 mei

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan is 22 mei jouw geluksdag. Op deze dag ben je extra creatief en sta je helemaal open voor connecties. Je bent vandaag ook extra goed in het overbrengen van je ideeën en plannen, dus misschien moet je dat éne belangrijke gesprek op je werk vandaag plannen. 

Kreeft – 14 juli 

Voor de Kreeft is het lastig om één dag aan te geven, meestal kunnen zij zelf die dag heel goed aanvoelen. Als jij een Kreeft bent, is je geluksdag ergens rond je verjaardag. Of misschien wel op 14 juli, want dan krijg je ineens een heleboel kansen op verschillende gebieden, waaronder de liefde. 

Lees ook: Dít hondenras past het best bij jou, volgens je sterrenbeeld

Leeuw – 13 augustus

Als Leeuw zul je op 13 augustus een geluksdag hebben in 2020. Deze dag krijg je goed nieuws, en doe je extra veel werk om je doelen te bereiken. Het is ook een goede dag om eens lekker de tijd te nemen voor je sociale leven, daar heb je extra veel behoefte aan.

Maagd – 28 augustus

Maagd, 28 augustus is dit jaar echt een geluksdag voor jou. Die dag kaun je rekenen op een verrassende ontmoeting of misschien wel een kans om jouw ideeën te pitchen. Een paar dagen eerder heb je ook een goede dag: 25 augustus zou je wel eens oplossingen kunnen bedenken voor een uitdaging in je leven. 

Weegschaal – 21 december

Als Weegschaal moet je nog even wachten op jouw geluksdag, want die is op 21 december. Op deze dag valt alles op zijn plaats, en heb je de energie om drastische en positieve veranderingen te maken in je leven. Vooral op het gebied van familie en romantiek staan de sterren goed voor jou. 

Schorpioen – 10 juli

Schorpioen, voor jou is de grote dag op 10 juli. Je zal extra geluk hebben in connecties met anderen, maar ook romantiek en avontuur. Een echte geluksdag op verschillende gebieden dus. Deze dag ben je niet te stoppen, maar zorg wel dat je jezelf niet voorbij loopt. 

Boogschutter – 15 december

Als Boogschutter voel je op 15 december extra veel zelfverzekerdheid en passie, waardoor dit jouw geluksdag is. Het helpt je om te uiten wat je echt wilt, en misschien is deze dag wel een nieuw begin voor jou. 

Steenbok – 4 april

Steenbok, wist je al dat het jouw geluksjaar is? De planeten staan dit jaar precies perfect voor jouw sterrenbeeld, dus je zult het hele jaar door goede dagen hebben. Op 4 april kun je echt jouw kracht laten zien en op een positieve manier inzetten in je leven. 

Waterman – 21 december

Net als voor de Weegschaal is ook voor de Waterman 21 december een geluksdag. Vandaag komen de planeten voor geluk en structuur voor je samen, dus als deze twee gecombineerd worden kunnen jouw ideeën wel eens de waarheid worden. En wie weet komt één van je grote dromen vandaag wel uit.

Vissen – 9 juli

Vissen, jij hebt op 9 juli een enorm creatieve dag waardoor je je extra verbonden voelt aan iedereen en alles om je heen. Het is een dag waarop je enorm veel geluk hebt, en alles nét wat mooier is dan op andere dagen. 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Well + Good
Beeld | iStock

Ook interessant