Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dit wordt jouw geluksdag in 2021 volgens je sterrenbeeld

geluksdag-2021.jpg

We hopen allemaal dat 2021 een stuk beter wordt dan 2020, met meer positiviteit én geluk. En als we de sterren mogen geloven, gaat dat helemaal goedkomen. Dit wordt volgens je sterrenbeeld jouw geluksdag in 2021. 

Hebben we alvast iets om naar uit te kijken. 

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

Is je sterrenbeeld Steenbok? Dan is jouw geluksdag op 23 augustus 2021. Op deze dag komt een langverwacht doel rondom je carrière uit. Ben je nu nog hard aan het bikkelen voor die promotie? Mogelijk wordt die inspanning de 23ste dan eindelijk beloond. De inzet die je nu levert om je droom te verwezenlijken is daarnaast voor omstanders erg inspirerend en maakt je aantrekkelijker.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Voor het sterrenbeeld Waterman is het nog even wachten op je geluksdag, die is namelijk pas op 29 november 2021. Op dat moment voel je je eindelijk helemaal klaar om nieuwe paden te betreden. En waarom je daar op die dag pas echt klaar voor bent zal je ook dan ontdekken. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Het sterrenbeeld Vissen is op 3 juni aan de beurt. Dit is voor jou niet alleen een geluksdag, maar staat ook voor een nieuw begin. Je bent erg romantisch en gevoelig, dus waarschijnlijk zal 3 juni ook in het teken staan van geluk op het gebied van liefde en aandacht.  

Ram (21 maart t/m 20 april)

Voor het sterrenbeeld Ram vindt de geluksdag op 15 april 2021 plaats. Probeer te genieten van nieuwe dingen die niet alleen op deze dag, maar het hele jaar op je af komen. Daarnaast kun je op 15 april ook een speciale ontmoeting verwachten.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan is jouw geluksdag al geweest, want die was namelijk op 17 januari 2021. Maar niet getreurd, want jouw geluk draaide die dag voornamelijk om persoonlijke groei. Dit betekent dat er op 17 januari groei in gang is gezet die later zijn vruchten kan gaan afwerpen, dus je hebt nog iets om naar uit te kijken.

Lees ook: Zó beïnvloedt jouw sterrenbeeld je mentale gezondheid

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Voor het sterrenbeeld Tweelingen wordt 28 mei een speciale dag. Communicatie is een van je sterke kanten, zeker op deze dag is het daarom belangrijk om de juiste woorden te kiezen om het meest uit je geluksdag te halen. 

Kreeft (22 juni t/m 23 juli) 

Het sterrenbeeld Kreeft beleeft 23 juni 2021 haar geluksdag. Deze dag staat daarnaast voor een nieuw begin. Pak je kansen en laat je inspireren om dit jaar je doelen te behalen. 

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Op 13 juli 2021 is de beurt aan het sterrenbeeld Leeuw. Op deze dag zal je een belangrijke beslissing moeten nemen die voor veel verandering kan zorgen in je leven. Denk op deze geluksdag dus extra goed na over de keuzes die je maakt. 

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan kun je 18 augustus 2021 een speciale dag verwachten. Deze geluksdag zal voor jou in het teken staan van familie en liefde. Je kunt de band met je partner nog intenser ervaren en misschien staat er op dit gebied zelfs wel een grote verrassing op je te wachten. 

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Op 6 september 2021 is de geluksdag van het sterrenbeeld Weegschaal. De kans is groot dat er een onverwachte ontmoeting plaats zal vinden en deze dag kan tevens jouw kijk op de wereld behoorlijk veranderen.  

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Ook het sterrenbeeld Schorpioen moet nog even geduldig zijn. Op 18 november 2021 vindt jouw geluksdag plaats. Je ontdekt nieuwe kansen en ervaart persoonlijke groei. Of dat nu gaat om een nieuwe hobby, je relatie of financiële verandering: concentreer je op jezelf in plaats van op anderen, om er op deze dag en de rest van dit jaar alles uit te halen. 

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Op 21 mei 2021 staat de dag van het sterrenbeeld Boogschutter volledig in het teken van positieve verrassingen en avontuur. Dit kan een overweldigende gebeurtenis gaan worden, waardoor je jouw geluk haast niet kunt geloven op deze dag. 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.     

Bron | Libelle, Freundin.de
Beeld | Getty Images

Ook interessant