sterrenbeelden slechtst flirten Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Geen goede versiertrucs: déze sterrenbeelden zijn het slechtst in flirten

Een verleidelijk blik, een subtiele knipoog of gewoon een flinke dosis charme: sommige mensen zijn van nature echte flirts. Klinkt dat niet herkenbaar? Dat kan kloppen. Als we de sterren moeten geloven zijn er drie sterrenbeelden het slechtst in flirten.

Je kunt er dus weinig aan doen dat jij vaak een blauwtje loopt...

Déze drie sterrenbeelden zijn het slechtst in flirten

Durf jij nooit op iemand af te stappen die je leuk vindt, kom je altijd met een afgezaagde openingszin of vind je het lastig om duidelijk te maken dat je iemand wel ziet zitten? Blijkbaar staat het in de sterren. De onderstaande drie sterrenbeeld zijn namelijk het slechtst in flirten.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan ben je waarschijnlijk in eerste instantie vaak verlegen. Daardoor is de kans heel klein dat jij uit jezelf op iemand af zal stappen en de eerste move maakt. Ook ben je in het begin bij nieuwe mensen vaak wat gereserveerder. Er op los flirten met een vreemde is daarom niks voor jou. Daarnaast kunnen de zenuwen je al snel de baas worden, omdat je bang bent dat een situatie ongemakkelijk wordt. Daardoor ga je dit liever uit de weg.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Ben jij een Kreeft? Dan had je jezelf misschien niet in het rijtje sterrenbeelden die het slechts kunnen flirten verwacht. Je kunt namelijk best wel flirten, maar daarvoor moet je wel eerst een emotionele band met iemand hebben opgebouwd. Bij vreemden vind je het lastig om jezelf open te stellen, dus over het algemeen kom je niet als het meest flirterige type over.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Jij houdt graag diepgaande gesprekken met mensen, Waterman. Daarom vind je flirten vaak te oppervlakkig en waag je je er liever niet aan. Toch kun je door je nieuwsgierige en vriendelijke karakter op anderen wel flirterig overkomen. Daarom behoor je tegenstrijdig genoeg ook tot het rijtje met de grootste flirts. Maar in tegenstelling tot de andere flirterige sterrenbeelden doe jij dit dus eigenlijk helemaal niet bewust en ben je er stiekem geen fan van.

Bron | Freundin.be

Maryse De BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden