Margriet logo
Sterrenbeelden minst verliefd Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Lifestyle

Geen fan van de romantiek? Deze sterrenbeelden worden het minst snel verliefd

De ene persoon heeft aan één blik genoeg. Bij de ander duurt het heel lang voordat hij of zij een band voelt met iemand. De snelheid waarop je verliefd kan worden ligt aan vele factoren, maar kan ook zomaar te maken hebben met je sterrenbeeld.

Maar waarom worden deze zes sterrenbeelden het minst snel verliefd?

Vissen

Het gevoelige sterrenbeeld Vissen kunnen gemakkelijk overweldigd worden door hun emoties, laat astrolog Lauren Ash weten. Als Vissen verliefd is, is het nog wel een zware taak om deze verliefdheid te laten blijven. “Hun aandacht en genegenheid behouden, op de lange termijn, vereist serieuze toewijding,” aldus Ash. Ook een eerder gebroken hart kan de reden zijn dat Vissen minder snel voor een persoon kiezen omdat hun vertrouwen geschaad is.

Stier

Ondanks dat Stier door de planeet van de liefde geregeerd wordt, zet deze persoon echt niet de eerste stap in een relatie. Heeft de Stier iets bedacht in zijn of haar hoofd, dan is het lastig en “bijna onmogelijk om dat te veranderen”. De astrologe geeft een tip mee voor de Stier: “De truc is om ervoor te zorgen dat ze zich voldoende openstellen om je hun geheime romantische kant te laten zien.”

Boogschutter

De Boogschutter kan zeker wel verliefd worden, maar om voor één vast persoon te kiezen in plaats van meerdere vurige korte relaties is lastig voor dit sterrenbeeld. “Zodra dingen beginnen te stagneren, gaan ze door naar de volgende”, zegt Sofia Adler, astrologie consulent daarover.

Lees ook: Dít vind je belangrijk in de liefde op basis van je sterrenbeeld

Schorpioen

Ook de gepassioneerde Schorpioen zul je niet in dit rijtje verwachten. Astrologe Lauren zegt: “Ze kunnen echter een randje van bezitterigheid en jaloezie hebben als ze zich niet gewaardeerd voelen.” Het kan dan ook zelfs jaren duren voordat een Schorpioen zich voor de volle 100 procent op zijn of haar gemak voelt bij een partner.

Tweelingen

Tweelingen ondernemen vaak al vele sociale activiteiten. Sofia Adler zegt dan ook dat Tweelingen vaak de sensatie al in mensen vinden die ze onderweg tegenkomen. Maar deze persoon is ook niet de makkelijkste op relatiegebied. “Het daten van een Tweeling kan moeilijk zijn vanwege hun constante behoefte aan intellectuele en verbale stimulatie. Ze moeten er zeker van zijn dat elke relatie die ze op de lange termijn aangaan, niet binnen een paar jaar muf of saai zal worden”, aldus Lauren Ash.

Maagd

De Maagd is nauwkeurig, houdt van perfectie en kan dus ook best wel eens kieskeurig zijn, zo ook in de liefde. Ze kunnen kritisch zijn op de eigenschappen van de mogelijke partner. Adler: “Maagden weerhouden zich van liefde omdat ze zo gefocust zijn op wat niet werkt in plaats van op wat wel is.”

Bron | BestLife

Paulien BergwerffGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden