Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Ben je geboren in december? Dít zegt het over je karakter

ben-je-geboren-in-december-dit-zegt-het-over-je-karakter.jpg

De feestmaand – die dit jaar anders zal lopen zoals je gewend bent – is van start gegaan. Misschien is deze maand nog wel feestelijker voor je, omdat je zelf jarig bent. Proost! Mensen die in december zijn geboren zouden namelijk trouwer, vrolijker én makkelijker zijn in de omgang.

Zijn dat even leuke karaktereigenschappen om te weten!

Ochtendmensen

Terwijl veel mensen in deze periode niet vooruit zijn te branden in de ochtend, zijn mensen die geboren zijn in december echte ochtendmensen. Ze vallen gemiddeld eerder in slaap dan mensen die in andere maanden zijn geboren. Het allerbeste nieuws is dat uit onderzoek blijkt dat decemberkinderen de meeste kans hebben om ouder dan 100 jaar te worden. Hoera!

Lees ook
Dipje? Dít is waar jij nieuwe energie van krijgt, volgens je sterrenbeeld

Buiten

Mensen geboren in december zijn heel erg sportief. Buiten wandelen of hardlopen doen ze graag, zelfs als het (mot)regent of koud is. Het blijkt namelijk dat ze van nature fitter zijn. Dit heeft te maken met de grote hoeveelheid vitamine D die de moeder in de zomermaanden van haar zwangerschap heeft ontvangen. 

Vrienden

Misschien ben je zelf niet in december geboren, maar heb je vrienden of vriendinnen die in december zijn geboren. Dat is dan goed nieuws, want deze vrienden zijn trouwe vrienden mét verrassende en gevatte humor. Ze openen hun hart snel voor je en staan voor je klaar, wanneer dat nodig is. Hierdoor kunnen ze zich ook snel gekwetst voelen.

Vrolijke persoonlijkheid

Een groot lichtpuntje voor mensen, geboren in de wintermaanden, is dat ze minder prikkelbaar zijn dan mensen die geboren zijn in andere seizoenen. Daarnaast zijn ze minder vatbaar voor stemmingswisselingen, dan mensen die in de zomermaanden geboren zijn. Door hun optimistische karakter klagen ze bijna nooit. Dit maakt mensen, die in december zijn geboren, fantastische mensen om in je buurt te hebben!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Libelle.be, Kleertjes.com, Bedrock.nl
Beeld | Getty Images

Ook interessant