Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Deze foto’s laten verschil in belichting pashokjes zien

pashokje.jpg

Dat de belichting en spiegels in pashokjes per winkel verschillen, wisten we allang. Maar hoe groot de verschillen zijn, bewijst Inna van de Russische blog AdMe. Inna bezocht elf winkels van grote ketens, waaronder H&M, Mango en Mexx en maakte in elk pashokje een selfie.

Het is cruciaal dat spiegels en belichting goed zijn afgesteld, zodat de kleding je flatteert. Want winkels willen per slot van rekening dat je hun kleding koopt. Welke winkels zijn het overtuigendst?

Over het pashokje van keten H&M is Inna te spreken. “Niet geweldig, maar absoluut niet slecht.” Ze vindt dat er veel licht aanwezig is in het pashokje, genoeg ruimte om je spullen kwijt te kunnen en de reflectie van de spiegel is goed.

Psychedelische sfeer

Ze is minder te spreken over de hokjes van New Yorker. “Het groenachtige licht van dit pashokje zorgt voor een psychedelische sfeer.” Ook is ze niet positief over de spiegel die in haar ogen niet gunstig is voor haar lichamelijke verhoudingen. Ze wil dan ook “niet langer dan vijf minuten verblijven” in het pashokje.

Over het pashokje van Zara is ze helemaal niet positief. De belichting en spiegel zijn niet flatterend voor haar verschijning.

Inna vergeleek de foto’s die ze in de pashokjes maakte met een selfie die ze vooraf thuis had genomen. Belichting is alles, zo bewijzen de beelden. Bekijk hier alle foto’s die Inna maakte en oordeel zelf.

Bronnen: AdMe.ruNSMBLBored Panda
Foto: iStock

Lees ook:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant