Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Alternatief voor de fietsendrager: FlexFix

opel.jpg

– in samenwerking met Opel – 

Wist je dat de gemiddelde Nederlander minimaal 1 tot 2 fietsen heeft en dat er in totaal ruim 18 miljoen fietsen rondrijden in Nederland? En dat ruim de helft van de fietseigenaren in hun vrije tijd de fiets pakt en eropuit trekt?

In de buurt, maar steeds vaker ook buiten de provincie, of zelfs in Europa, worden de fietspaden verkend. Het enige dat het fietsplezier in de weg staat is het vervoer van de eigen fiets. Maar gelukkig heeft Opel daar iets op gevonden: FlexFix. Met dit handige systeem hoef je geen halsbrekende toeren meer uit te halen om je fiets op een imperiaal te bevestigen. Omdat FlexFix – heel slim – volledig geïntegreerd is in de achterbumper.

Hoe werkt Opel FlexFix?

Het werkt heel eenvoudig. Met een hendel in de kofferbak schuif je het systeem als een lade uit de achterbumper en plaats je er zo twee fietsen op. Eenmaal op de plaats van bestemming, schuif je het systeem net zo makkelijk weer in. Zonder dat er iets ge(de)monteerd moet worden. In het dagelijkse gebruik is FlexFix minstens even praktisch. Bijvoorbeeld als je tijdens een enorme regenbui je (klein)kinderen van school wilt halen en de fiets direct mee naar huis wilt nemen. Of als je voor je werk buiten de stad wilt parkeren en het laatste stukje wilt fietsen.

3-2-1-GO!

De ingenieurs van Opel weten je telkens weer te verrassen met sterke staaltjes techniek. En het mooie is: al die belangrijke innovaties zijn bereikbaar voor iedereen. Dat geldt trouwens ook als je je oog hebt laten vallen op een nieuw model. Met de 3-2-1-GO! actie kun je  3 jaar lang gratis je Opel financieren en betaal je een vast, laag maandbedrag. Je krijgt 2 jaar gratis onderhoud en Opel betaalt een jaar lang de allrisk autoverzekering. Dat betekent dat je nóg zorgelozer auto kunt rijden en alles goed geregeld is. En je bespaart op de grootste kostenposten van je auto!

Zo weten de ingenieurs van Opel telkens weer te verrassen met sterke staaltjes techniek. En het mooie is: al die belangrijke innovaties zijn bereikbaar voor iedereen. Meer weten? Kijk op opel.nl/sterkstaaltje

Ook interessant