Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Inspiratie nodig? Deze films en series verschijnen in april op Netflix

inspiratie-nodig-deze-films-en-series-verschijnen-in-april-op-netflix.jpg

De bioscopen zijn helaas vanwege de huidige maatregelen nog steeds gesloten. Daardoor zijn online streamingsdiensten enorm populair geworden. Ook in de maand april is er genoeg te zien op Netflix. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Nederlandse film Just Say Yes, de thrillerserie The Serpent en de film Stowaway.

Onze collega’s van Superguide maakten een selectie van de leukste films én series die in april op Netflix verschijnen, zodat jij je geen moment hoeft te vervelen.

Snabba Cash

Deze nieuwe Zweedse serie is een vervolg op de populaire Zweedse misdaadfilms. De jonge moeder Leya wil niets liever dan haar zoontje een goed leven geven. Daarom is ze vastbesloten om een succesvolle zakenvrouw te worden. Het snelle geld van de start-up-wereld lijkt een goede keuze, maar om door te breken is er meer geld nodig. Daarom zoekt ze contact met oude vrienden die middenin de drugshandel zitten. Snabba Cash is vanaf 7 april te zien.

The Serpent

The Serpent is een spannende thrillerserie die zich afspeelt in de jaren 70. Zuidoost-Azië is in die tijd een populaire vakantiebestemming onder hippies. Ze trekken hier massaal naar toe om een ontdekkingsreis te maken. Na verloop van tijd begint het op te vallen dat de hippies niet meer terugkeren van deze reis. De Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg onderzoekt de verdwijningen en stuit op de sluwe seriemoordenaar Charles Sobhraj. The Serpent is vanaf 2 april te zien.

Dad Stop Embarrassing Me!

Jamie Fox, die zelf de hoofdrol in deze nieuwe comedyserie speelt, baseerde de verhaallijn deels op zijn eigen ervaringen met zijn eigen dochter Corinne. Dad Stop Embarrassing Me! verteld het verhaal van tiener Sasha en haar vader (Jamie Fox). Hij heeft geen idee wat zijn dochter allemaal uitspookt, maar wil graag de band met haar versterken. Regelmatig gaat hij hierin veel te ver, wat de titel van de serie verklaart. Je ziet Dad Stop Embarrassing Me! vanaf 14 april.

Lees ook: 10 films en series die je het ultieme vakantiegevoel geven

Just Say Yes (2021)

In de nieuwe film Just Say Yes draait alles om de perfecte bruiloft. Lotte (Yolanthe Cabau) is net zoals veel vrouwen geobsedeerd door de perfecte bruiloft. Ze heeft voor haar grote dag alles tot in de puntjes geregeld. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt de bruiloft op het laatste moment afgezegd. In deze nieuwe Nederlandse film zien we meer bekende gezichten voorbijkomen, zoals: Noortje Herlaar, Jim Bakkum en Tino Martin. Just Say Yes zie je vanaf 2 april.

Stowaway (2021)

Bij de lancering van een ruimteschip blijft een onderhoudsmonteur per ongeluk aan boord. De missie naar Mars duurt twee jaar, maar er is rekening gehouden met slechts drie astronauten. De verstekeling veroorzaakt enorme schade aan de systemen die iedereen aan boord in leven houden. De voorraden verdwijnen en mogelijk eindigt het allemaal fataal. De bemanning moet daarom een onmogelijke keuze maken. Stowaway zie je vanaf 22 april.

The Shallows (2016)

The Shallows is een Amerikaanse thriller die het verhaal van Nancy (Blake Lively) verteld. Nancy reist af naar Mexico om daar de plek te bezoeken waar haar overleden moeder altijd ging surfen toen ze zwanger was van Nancy. Op deze manier wil ze haar moeder beter leren kennen. Tijdens een surftochtje wordt ze aangevallen door een haai. Ze weet te ontsnappen door op een partij rotsen te klimmen. Het waterpeil stijgt, en de haai wijkt niet van haar zijde. Zal het Nancy lukken om te ontsnappen? The Shallows zie je vanaf 1 april.

Bron | Superguide
Beeld | Getty Images

Ook interessant