Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Filmpje | Top 3 grappen op 1 april

Het is je vast niet ontgaan dat het vandaag 1  april is, overal worden grappen gemaakt. Hoewel de één geloofwaardiger is dan de ander, zitten er toch een paar erg goede bij. Wij hebben de 3 leukste 1-april filmpjes voor je op een rij gezet.

1. Voor ons was het filmpje bovenaan de pagina de absolute nummer 1. Het is toch wel een hele goede grap: de selfie-schoen! Zou jij het geloven als je niet al wist dat het een grap was?

2. De volgende is onderstaand filmpje, die een goede tweede plaats verdiend. In het filmpje laten ze zien dat er een speciale app zou zijn ontwikkeld waardoor je het geluid van je huisdier zachter kunt laten klinken. Misschien best handig, maar natuurlijk niet waar.

3. Ook de nummer 3 vonden we erg leuk. Deze grap is bedacht door Google. Je kunt op Google Maps in je eigen woonplaats Pacman spelen, het populaire spel van een aantal jaren geleden. Zou dit een grap zijn of zou het spelletje blijven bestaan? Je kunt het vandaag in ieder geval nog spelen door naar www.google.maps.nl te gaan en linksonder op het kleine Pacman kaartje te klikken.

Ook interessant