Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Nooit gedacht dat mensen fillers in déze lichaamsdelen laten spuiten

fillers-cosmetische-chirurgie.jpg

Cosmetische chirurgie kan voor sommigen een uitkomst zijn bij bepaalde onzekerheden of lichamelijke ongemakken. Maar naast lippen en wangen worden er op wel heel rare plekken fillers ingespoten… 

Van armen tot en met tepels: in principe kunnen fillers in het hele lichaam hun werk doen. Dit vinden wij de meest opmerkelijke opties, die toch echt worden aangevraagd in met name Hollywood.

Handen en onderarmen

Je huid verdunt en verrimpelt naarmate je ouder wordt. Daardoor worden de aders op je handen en onderarmen in de loop van de jaren zichtbaarder. Fillers zorgen voor een verdikking van de huid, waardoor die aders minder opvallen en rimpels (tijdelijk) verdwijnen. Reden voor sommige celebrity’s om ervoor te kiezen hun handen en onderarmen met fillers te laten opvullen.

Hoofdhuid

Wij krimpen al ineen bij de gedachte van zo’n spuit boven in ons hoofd. Maar fillers in je hoofdhuid zouden geprik en gesnij in het gezicht gedeeltelijk voorkomen: wenkbrauwen krijgen er namelijk meteen ook een lift door. En wie jong wil lijken…

Oorlellen

Net als de rest van ons lichaam gaan ook de oorlellen een beetje hangen naarmate we ouder worden. Zeker als je gaatjes in je oren hebt en vaak grote, zware oorbellen draagt. Dan rekken de oorlellen in de loop van de jaren wat uit. Hierdoor is het in Hollywood inmiddels booming business onder cosmetisch chirurgen om fillers in oorlellen te spuiten.

Schaamlippen

Doe dit je kwetsbare, intieme zone vooral niet aan, drukt de Amerikaanse cosmetisch arts Karyn Grossman alle vrouwen op het hart. Maar sommige vrouwen zijn zo onzeker over hun schaamlippen dat ze het wel doen.

Tepels

Deze aanvraag komt niet vaak voor, maar het kan wel: fillers in je tepels laten spuiten. Waarom je dat zou willen? Nou, ze blijven wat meer uitgestoken staan. En dat zouden bedpartners van bepaalde cliënten van bepaalde cosmetisch chirurgen weleens een héél opwindend gezicht kunnen vinden.

Voeten

Door fillers in je voeten te spuiten, zou je minder last hebben van lopen op hakken omdat de aangebrachte verdikking als een soort dempend kussentje werkt. Maar ook hiervoor heeft cosmetisch arts Karyn Grossman geen goed woord over. “De injectie die je krijgt is duizend keer pijnlijker dan op hoge hakken lopen,” vertelt ze aan de Amerikaanse style-website Refinery29.

Neem geen risico

Dit artikel is op geen enkele manier bedoeld als reclame voor cosmetische chirurgie. Dit soort ingrepen kunnen voor allerlei complicaties in je lichaam zorgen. Niet voor niets raadt een cosmetisch arts zélf een aantal van de genoemde behandelingen af. Maar ja, het is je eigen lichaam en je eigen keuze. Dus ben of ken je iemand die bepaalde ingrepen overweegt? Zoek dan goed uit wat de risico’s en gevolgen zijn en laat je goed voorlichten, zowel over de ingreep zelf als over de consequenties ervan op de korte en langere termijn.

Bron | Refinery29
Beeld | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Last van donkere kringen onder je ogen? Zó werk je ze het best weg:

Ook interessant