Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

“Op deze manier begin je je werkdag met veel meer energie”

e-bike.jpg

Woon-werkverkeer blijft altijd een uitdaging. Zeker wanneer je werkplek niet direct om de hoek is. Elke dag in de file staan is geen pretje. Maar ook het OV is niet altijd even praktisch. In zo’n geval biedt een e-bike uitkomst. Dankzij de ondersteuning op deze fietsen ben je in no time op je werkplek.

Margriet samen met Fietsenwinkel.nl

Iemand die daar over mee kan praten is Marieke van der Maeden, art-director bij Margriet. Zij fietst elke dag vanaf haar huis in Amsterdam naar de redactie in Hoofddorp. Een rit van 23 kilometer! In de video legt ze  aan redacteur Marianne uit waarom ze dat doet.

E-bike

Marieke en Marianne fietsen beide een stuk op een e-bike van Cortina. In de video zie je Cortina E-Octa Plus, een sportief model met soepele vering en een handige middenmotor voor extra ondersteuning.
Het andere model is een Cortina E-U4 Transport Family. Een stevige elektrische fiets die ideaal is voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s! Dankzij de voorwielmotor, krachtige remmen en goed zichtbare verlichting heeft deze fiets alles wat je nodig hebt om de jongste leden van de familie te verplaatsen.

Ook interessant