Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Genoten van het kerstdiner? Dít zijn de fijnste seksstandjes met een volle buik

seksstandjes-volle-buik.jpg

Na een uitgebreid kerstdiner heb je waarschijnlijk geen puf om je nog in allerlei bochten te wringen. Laat staan om dan ook nog in beweging te komen. Daarom: de fijnste seksstandjes met een volle buik.

Deze seksstandjes zijn prima uit te voeren met een volle of opgeblazen buik en nét zo intiem.

Lepeltje-lepeltje

Niet alleen een heel fijne positie om in bed te knuffelen, maar ook voor een stomende vrijpartij. Met dit intieme seksstandje hoef je je niet in gekke houdingen te wurmen én kun je lekker blijven liggen. Wat wil je nog meer? Bonustip: vanuit deze positie kun jij jezelf (of je partner jou) makkelijk verwennen met wat handwerk of een seksspeeltje. Win-win-winsituatie dus!

Cowgirl

Als je net een groot kerstdiner achter de kiezen hebt, wil je die volle buik zoveel mogelijk ruimte geven. Nou, met dit standje is dat geen enkel probleem. Je zit namelijk bovenop je partner, waardoor je ondertussen lekker kunt uitbuiken. Eens wat anders proberen? Draai je dan om, zodat je naar de voeten van je partner kijkt. Klinkt niet zo gezellig, maar het geeft weer een heel andere ervaring. Bovendien zit je niet elkaars knoflookgeur in te ademen. Ook wel fijn.

Lees ook:
De beste seksstandjes bij een pijnlijke of nieuwe heup

Doggy style

Ook voor dit standje geldt: je goedgevulde buik heeft alle ruimte. After dinner dip? Dan kun je er natuurlijk ook bij gaan liggen. Maakt het meteen een stuk intiemer.

Handje (of mondje) helpen

Kun je het met die volle buik echt niet opbrengen om je in een moeilijke positie te wringen, maar heb je wel zin in seks? Ook dan blijven er genoeg opties over. Maak het jezelf comfortabel in bed (of op de bank) en verwen elkaar met de hand, mond of pak er een seksspeeltje bij.

Foto | Getty Images

Margriet, nummer 54/55

Margriet 54/55 ligt in de winkel! Dit is het dikste nummer van het jaar en staat helemaal in het teken van de feestdagen en het einde van het jaar. Zo spreken we met dé gezichten van 2021 – onder andere Jan Dulles en Kasja Ollongren – en delen we de lekkerste recepten om lekker te bakken tijdens kerst. Ook lees je in deze Margriet de jaarhoroscoop voor 2022 én de mooiste kerstherinneringen. Haal ‘m snel in de winkel of bestel online zonder extra verzendkosten.

Ook interessant