Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Even zwijmelen: dit zijn de 5 beste filmzoenen

filmkus.png

Op de online redactie van Margriet waren we er snel uit: dit zijn de top 5 beste zoenen op het witte doek. En zeg nou zelf, wat is nou fijner dan een avondje wegzwijmelen bij romantische films?

Elke romantische film heeft natuurlijk een onvermijdbare zoen scene. Maar in sommige films zijn ze zo mooi, romantisch, intens of ontroerend, dat je hem nog lang onthoudt. Dit is onze top 5 van mooiste zoen scenes in willekeurige volgorde. Ga er maar lekker voor zitten!

 1. The Notebook
  Inmiddels is deze film bijna wel een klassieker te noemen, met onder andere Ryan Gosling in de hoofdrol! De kus is er één uit duizenden.
 2. Titanic
  Weet je het nog? De kus voorop de boeg van het schip tussen Jack & Rose? Het was dé film waar Leonardo DiCaprio van jochie naar hunk veranderde. De kus is er dan ook eentje om bij weg te zwijmelen.
 3. Breakfast at Tiffany’s
  Heel veel regen en heel veel liefde tijdens de kus van Holly Golightly (Audrey Hepburn) en Paul Varjack (George Peppard) in deze geweldige klassieker.
 4. Notting Hill
  Hij stuntelt. Stottert. Aarzelt. Hij is is onhandig en onweerstaanbaar tegelijk. Kortom: Hugh Grant zoals we hem graag zien.
 5. The Adjustment Bureau
  Een verhaal over een relatie die niet uit de grond komt. Met een heerlijke zoen tussen Matt Damon en Emily Blunt.

Ook interessant