B&B Vol Liefde 2023 - Debbie Beeld Blue Circle
Beeld Blue Circle

Even voorstellen: deze kandidaten gaan in B&B Vol Liefde op zoek naar de liefde

Zodra een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde begint, kijken we massaal naar het programma. Welke B&B-houder vindt de liefde en waar is het experiment minder geslaagd? In 2023 start weer een nieuw seizoen, maar op donderdag 29 december werden de kandidaten al bekendgemaakt. Dit zijn de B&B-houders die op zoek gaan naar de liefde.

En het goede nieuws? Je kunt je nog aanmelden! Als je één van de B&B-houders beter wilt leren kennen, kun je je hier aanmelden. We stellen de kandidaten aan je voor.

Walter (54) - Frankrijk

Na 35 jaar in het bedrijfsleven, heeft de 54-jarige Walter zijn goedlopende familiebedrijf verkocht voor een nieuwe uitdaging. Het afgelopen jaar kocht hij een eigen paradijs in Frankrijk, middenin de natuur van de Correze. Hier kunnen mensen elkaar ontmoeten en tot zichzelf komen. Walter is geïnteresseerd in onder andere energieën, familie opstellingen en tantra. Hierdoor krijgt hij inzichten die hem in de afgelopen twintig jaar anders naar het leven hebben laten kijken. Via het programma hoopt hij een open-minded vrouw te ontmoeten, die geïnteresseerd is in spiritualiteit en net als hij met beide benen op de grond staat.

B&B Vol Liefde 2023 - Walter Beeld Blue Circle
Beeld Blue Circle

Marian (68) - Portugal

De 68-jarige Marian geniet na jaren hard werken van het leven onder de Portugese zon. Haar gasten verwelkomt ze in haar luxe villa in de Algarve, een regio waar ze ondertussen al 35 jaar woont. Ze begon niet alleen een B&B, maar zette ook een succesvol makelaarsbedrijf op, waarmee ze veel mensen aan prachtige huizen in Portugal hielp. Marian is actief en slaat regelmatig een balletje op de golfbaan. Een dagje op ‘the green’ sluit ze graag af met een glaasje wit. Marian is een echte levensgenieter bij wie stilzitten niet in het woordenboek voorkomt. Wat ze zoekt? Een bourgondische man die actief is en vol initiatief in het leven staat.

B&B Vol Liefde 2023 - Marian Beeld Blue Circle
Beeld Blue Circle

Joy (25) - Spanje

Ondanks dat hij nog maar 25 lentes jong is, is Joy al hard bezig met het opbouwen van een imperium in het Spaanse Malaga. Zijn jeugd stond in het teken van vrijheid en zelfstandigheid en bracht hij vooral door op Bali. Op zijn twintigste vertrok hij naar Spanje, waar hij het vervallen en verlaten vakantiehuis van zijn vader opknapte. De ambitieuze en creatieve jongen runt niet alleen een B&B, maar bouwt en verkoopt ook campers. Volledig in vrijheid woont hij op MountJoy en is hij altijd bezig met het opstarten van nieuwe bedrijfjes. Joy zoekt een liefdevolle en zorgzame vrouw die mee kan gaan in zijn plannen en ideeën. En niet geheel onbelangrijk: een vrouw die graag het avontuur aangaat.

B&B Vol Liefde 2023 - Joy Beeld Blue Circle
Beeld Blue Circle

Debbie (62) - Spanje

Ook Debbie woont in Spanje. In 2005 verhuisde ze met haar gezin naar het zonovergoten land. Ze kocht met haar toenmalige man en twee kinderen een oude boerderij, wat het best te omschrijven is als een smaakvolle en kleurrijke plek. Gasten kunnen ook verblijven in pipowagens. Debbie zit niet graag stil en bruist van de ideeën: recent heeft ze haar B&B uitgebouwd en ze organiseert ook yoga retraites en evenementen. Haar leven geeft ze een acht, maar ze weet dat het met iemand aan haar zijde nog beter en gezelliger kan worden. Ze zoekt een stoere ‘vrolijkerd’ die optimistisch is en van gezelligheid houdt.

B&B Vol Liefde 2023 - Debbie Beeld Blue Circle
Beeld Blue Circle

Martijn (47) - Thailand

Vier jaar geleden kreeg Martijn de kans om een guesthouse met bijbehorend restaurant over te nemen in zijn geliefde Thailand. De keuze was snel gemaakt: hij vertrok. In zijn guesthouse met een Nederlands tintje eet je kroketten en frikandellen en worden de Hollandse feestdagen gevierd. De muziek die je op een gezellige avond hoort? Hazes. Martijn heeft zijn plek helemaal gevonden, maar zoekt een gezellige vrouw aan zijn zijde om die plek mee te delen. Hij houdt van gezelligheid, maakt het de mensen graag naar de zin en humor is voor hem ook belangrijk.

B&B Vol Liefde 2023 - Martijn Beeld Blue Circle
Beeld Blue Circle

Corine ( 54) - Frankrijk

De nuchtere Corine runt haar B&B nog niet zo lang. Dit jaar vertrok ze naar Lubersac in Frankrijk om haar dromen na te jagen. Hier woont ze met haar roedels husky’s en wolfhonden. Corine houdt van het buitenleven en trekt er iedere dag op uit met de honden. Ook is ze graag bezig in de tuin. Corine is handig en klust maar wat graag in haar B&B. Wel mist ze warmte en gezelligheid om zich heen. Daarom zoekt ze een man, die houdt van de natuur en klussen. Haar type? Ruwe bolster blanke pit. Corine zelf is zorgzaam, spontaan en energiek. Haar man moet een hart voor honden hebben, maar vooral haar hart sneller weten te laten kloppen.

B&B Vol Liefde 2023 - Corine Beeld Blue Circle
Beeld Blue Circle

Milu (30) - Portugal

Langere tijd was het al een droom van de dertigjarige Milu: een vakantiehuis in Portugal kopen. Twee jaar geleden werd dit werkelijkheid toen ze haar B&B kocht. Ze toverde een bouwval om tot sfeervol vakantiehuis en zette er een glampingtent naast. Deze knapt ze op om ook te kunnen verhuren. Naast haar werkzaamheden in de B&B, werkt Milu ook als makelaar in de Algarve. Ze is sociaal sterk, ambitieus en vindt persoonlijke groei belangrijk. Familie speelt een grote rol in haar leven. Haar moeder woont dichtbij, ze zijn namelijk buren. Milu zoekt een man met ambities en iemand die haar af en toe tegengas kan geven.

B&B Vol Liefde 2023 - Milu Beeld Blue Circle
Beeld Blue Circle

Bram (30) - Zweden

In 2021 vertrok Bram naar Zweden om zijn jeugddroom, leven op een boerderij, waar te maken. De boerderij waar hij nu eigenaar van is, is zelfvoorzienend. Je vindt Bram in zijn eigen moestuin of in de natuur, plekken waar hij het liefst is. De woorden kunstzinnig, reislustig en muzikaal omschrijven hem. Hij leert makkelijk nieuwe mensen kennen en is graag omringd door vrienden. Hij heeft ruimte in zijn leven voor een vriendin en hoopt een dame te ontmoeten die geïnteresseerd is in permacultuur en een zelfvoorzienend bestaan. Daarbij zoekt hij iemand die weet van aanpakken, houdt van een goed gesprek en lief is.

B&B Vol Liefde 2023 - Bram Beeld Blue Circle
Beeld Blue Circle

Leendert (68) - België

Na een succesvolle carrière als ondernemer, verlangde Leendert naar een droomplek aan het water met een tuin in de natuur. Hij was dan ook op slag verliefd toen hij stuitte op een oude watermolen, middenin de Belgische Ardennen. De vorige bewoonster runde hier een B&B en daar is Leendert mee doorgegaan. Hij geniet van het zorgen voor de gasten en vindt het belangrijk om fit te blijven. Hij gaat dan ook graag wandelen met de hond of slaat een balletje op de tennisbaan. Ook is hij gek op muziek: zelf speelt hij piano en er staat de hele dag klassieke muziek op. Hij is altijd in voor een culturele activiteit en hoopt dat zijn toekomstige vrouw hier ook van houdt. Leendert zoekt een dame die sportief en positief is en de passie voor de B&B met hem deelt. Een vrouw met wie hij dromen waar kan maken.

B&B Vol Liefde 2023 - Leendert Beeld Blue Circle
Beeld Blue Circle

Michiel (50) - Frankrijk

Michiel kocht in 2016 een oude boerderij die hij omtoverde tot groepsaccommodatie. Hij is een handige man die uren bezig kan zijn met techniek en bouwen. Daarnaast brengt hij graag tijd door in zijn enorme tuin, waar hij geregeld de pizzaoven aansteekt. Michiel is sociaal, jong van geest en genie van een goed gesprek onder het genot van een glaasje wijn. Michiel ontdekte acht jaar geleden dat hij niet alleen geïnteresseerd is in vrouwen, maar ook in mannen. Hij heeft tot dusver nog geen echte relaties gehad met mannen, maar staat hier wel voor open. Michiel zoekt een partner die zelfstandig is en een goed gevoel voor humor heeft. Ook zoekt hij een man of vrouw die van spontane acties houdt.

B&B Vol Liefde 2023 - Michiel Beeld Blue Circle
Beeld Blue Circle

Petri (59) - Frankrijk

Tijdens haar opleiding Docent Nederlands-Frans werd Petri verliefd op Frankrijk. Anderhalf jaar geleden besloot ze na dertig jaar in het onderwijs het roer om te gooien. Ze liet huis en haard achter om te vertrekken naar Frankrijk. Petri heeft twee dochters die nog in Nederland wonen. Ze is zorgzaam en legt haar gasten graag in de watten met een heerlijk diner. Ze houdt van zingen, theater en leest graag een boek. Petri is lid van een boekenclub en de gastenkamers in haar B&B zijn allemaal naar Franse schrijfsters vernoemd. In Frankrijk voelt ze zich heel gelukkig, maar ze denkt dat een liefde in haar leven het compleet kan maken. Ze zoekt een humoristiche man met een vlotte babbel die haar ook wat tegengas kan geven.

B&B Vol Liefde 2023 - Petri Beeld Blue Circle
Beeld Blue Circle
Nynke KooyBlue Circle

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden