null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Even lachen: déze drie sterrenbeelden zijn het grappigst

Weet jij altijd iedereen aan het lachen te maken? Ben je een geboren entertainer en schut je de ene na de andere grap uit je mouw? Dat zou heel goed aan de stand van de sterren kunnen liggen. Déze drie sterrenbeelden zijn namelijk de grappigste.

Als we de astrologie mogen geloven zijn sommigen nou eenmaal met hun lolbroek aan geboren.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Een Boogschutter is een echte grappenmaker. Dit sterrenbeeld is daarnaast ook nog is altijd en onuitputtelijk positief, waardoor elk moment met een Boogschutter lachen, gieren, brullen is. Dit sterrenbeeld kan daarnaast heel makkelijk met iedereen overweg. Daarom wordt ieder feestje nog net iets gezelliger als er een Boogschutter van de partij is.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Hoewel het sterrenbeeld Schorpioen een heel goed gevoel voor humor heeft, is die humor niet voor iedereen weggelegd. Er zit namelijk vaak een redelijk donker en grof randje aan de grappen van dit sterrenbeeld. De een vindt dat ontzettend grappig, maar een ander kan er soms ook de humor niet van inzien. Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Tast dan eerst even af hoe ver je kunt gaan, voordat je per ongeluk een misplaatste opmerking maakt.

Lees ook: Zó kan je de drie verschillende soorten lach herkennen

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Van alle sterrenbeelden is een Weegschaal misschien wel de grappigste. Dit sterrenbeeld is een geboren sarcast en daarnaast ook een rasechte entertainer. Dat samen zorgt ervoor dat een Weegschaal altijd alle lachers op de hand weet te krijgen. De enige valkuil? Een Weegschaal weet soms van geen ophouden, waardoor het sterrenbeeld nog net iets te ver door kan gaan. Weet wanneer je moet stoppen.

Bron | Cosmopolitan

Beeld | Getty Images

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Maryse de BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden