Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 11: zoetstoffen, het ideale antwoord?

zoetstoffen.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 11.

Jacqueline: “Cola light, light-chips, light-yoghurt, noem het maar op. De light-hype is nog niet over en nog steeds zijn we gevoelig voor de tekst op verpakkingen ‘suikervrij’ of ‘zonder suiker’. Zoetjes hebben we al een tijd op de koffietafel staan, maar zoetstoffen krijgen we nu ook op veel andere manieren binnen. Er wordt veel over zoetstoffen gezegd, veel negatieve verhalen, maar ook beweringen van fabrikanten dat ze volkomen veilig zijn en dat consumptie ervan geen problemen oplevert. Maar hoe je het ook wendt of keert: kunstmatige zoetstoffen bestaan nog niet lang genoeg om te kunnen bepalen wat ze op lange termijn aanrichten. En zeker niet de hoeveelheden die sommigen van ons dagelijks binnenkrijgen. Aan jou dus de keuze: doe je hieraan mee?

Meer weten over diëten? Lees dan hier Jacquelines dossier!

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant