Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Zo handig zijn satéprikkers!

sateprikker.png

Onderschat de satéprikker niet. Hij mag dan wel geen gram wegen en bijna niet kosten, hij kan veel meer dan saté prikken. 5 x handige trucs met de satéprikker.

Mikado
Maak zelf het spelletje Mikado met satéprikkers. Verf de satéprikkers in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld 15 groen, 15 geel en 15 blauw. Geef de verschillende kleuren dan de volgende punten: rood 1 punt, groen 2 punten, geel 3 punten en blauw 4 punten.

Traktatietip
De satéprikker is ook super handig als je een leuke traktatie wilt maken. Rijg er bijvoorbeeld poffertjes of stukjes fruit aan. Hiermee kun je de mooiste creaties maken.

Blokjes gehakt
Ga je pondje gehakt invriezen? Doe de portie in een diepvrieszak en druk het geheel iets plat. Druk daarna met de satéprikker horizontale en verticale lijnen in het gehakt. Zo krijg je handige deelblokjes en kun je precies afbreken wat je nodig hebt.

 

 

 

 

 

 

Messenblok
Weg met al die dure messenblokken. Vul een vaas met satéprikkers en steek je messen hierin. Et voilà: een origineel én goedkoop!

 

Geurstokjes
Maak je met satéprikkers je eigen geurstokjes! Vul een bij bijna lege parfumfles met water en zet er een aantal satéprikkers in. De stokjes vullen zich met het water en geven een heerlijke geur af. Tip: keer de stokjes af en toe om.

 

Bron: Shutterstock

Ook interessant