Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Zalmsandwiches met roomkaas

schermafbeelding-2013-06-23-om-19-25-34.png

Heerlijk als lunch of bij de high tea, zalmsandwiches met waterkers-roomkaas.

 

Ingredienten
– 8 maïsboterhammen of lichtbruine boterhammen
– flinke hand waterkers, harde stelen verwijderd 
– 100 g roomkaas naturel
- 100 g gerookte zalm, in plakjes 
– 1 limoen  versgemalen peper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bereiding
– Maal in de keukenmachine de waterkersblaadjes fijn met de roomkaas. Besmeer alle boterhammen met de kaas en verdeel de zalm over vier ervan.
– Knijp er limoensap naar smaak over uit en maal er ruim peper boven. Leg de overige boterhammen er met de besmeerde kant naar onder op.
– Snijd het brood schuin doormidden of in brede repen.
Bereidingstijd: ± 8 min.

 

Bekijk meer lekkere recepten in Margriet 26, vanaf 21 juni in de winkel.

Ook interessant