Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Lekkere lunch: wraptosti met gerookte zalm, geroosterde paprika en camembert

lekkere-lunch-wraptosti-met-gerookte-zalm-geroosterde-paprika-en-camembert.jpg

Wist je dat je van een tortillawrap heel goed een tosti kunt maken? Knip een tortilla in tot het midden, verdeel elk ingrediënt over een kwart en vouw ‘m op. Even bakken en je wraptosti is klaar! Deze variant met gerookte zalm en camembert maakt ‘m net wat luxer en éxtra lekker.

Heerlijk voor een lunch in het weekend.

Dit heb je nodig:

  • 2 tortillawraps
  • 2 geroosterde paprika’s (pot), kleiner gesneden
  • 2 el zure room
  • 2 plakken gerookte zalm
  • 50 g camembert, in repen
  • versgemalen peper

Zo maak je de wraptosti

Bereidingstijd: zo’n tien minuten, plus nog tien minuten oventijd.

  1. Knip de wraps aan een kant in tot het midden.
  2. Verdeel de wraps denkbeeldig in kwarten en beleg deze respectievelijk met de paprika, de zure room, de zalm en de camembert.
  3. Maal er peper naar smaak boven.
  4. Vouw de tortilla’s met de klok mee tot een driehoek.
  5. Bak de wraps in een tostiapparaat of oven van 195 °C 10 min. of tot de kaas is gesmolten.

Eet smakelijk!

Fotografie | Wout Hendrickx
Recepten | Els Sirejacob
Productie & bewerking | Colette Beyne.

Ook interessant