Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Wraps met rundergehakt

wrap1.png

Ingrediënten

300 g rundergehakt – versgemalen zout en peper – 1 grote rode ui – 1 rode paprika – 1 teen knoflook – 1 blikje witte bonen (350 g) – 4 wraptortilla’s – zakje gesneden ijsbergsla – 65 ml zure room – potje milde salsa

Zo maak je het!

Bak het gehakt rul en maal er zout en peper boven. Snijd de ui en de paprika in kleine stukjes. Bak beide 2 min. mee en pers de knoflook erboven uit. Schenk er 1 el bovenkocht bij en laat nog 3 min. pruttelen. Laat de bonen uitlekken en warm ze mee.* Verwarm de oven voor op 175°C. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen. Vul de tortilla’s met wat sla, een lepel saus, wat zure room en een lepel salsa. Rol ze op, steek er 2 prikkers in en snijd ze diagonaal door.

* Kan helemaal van tevoren gemaakt worden.

Extra informatie

Bereidingstijd: 20 min.
Calorieën: 510
Streep-je-Slank vakjes: 51

Variatietip

Voeg voor extra smaak wat maïs toe. Voor een blik maïs reken je 7 vakjes extra, wanneer je een kolf maïs gebruikt, moeten er 12 vakjes gerekend worden.

Ook interessant