Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

woensdag – Winterpasta met bruine bonen

woensdag-winterpasta-met-bruine-bonen.jpg

Categorie: vis Keuken: Italiaans

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 375 kcal p.p.)

Ingrediënten
300 g spaghetti
1 el olijfolie
1 ansjovisfilet (uit blikje à 48 g), fijngesneden
1 teen knoflook, geperst
1 ui, gesnipperd
1 blik gepelde tomaten (400 g)
1 pot Hollandse bruine bonen (330 g), uitgelekt
3 el peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze
Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Bak de ansjovisfilet met de knoflook en ui 1 min. Voeg het blik tomaten toe en druk ze met de spatel stuk. Stoof de saus op laag vuur 5 min. Voeg de bonen toe en verwarm nog 5 min. Giet de spaghetti af en schep door de bonensaus. Breng op smaak met de peterselie, zout en peper.

Ook interessant