Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

woensdag – Vis met avocado-tomatensalade

woensdag-vis-met-avocado-tomatensalade.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 420 kcal p.p.)

Categorie: vis
Keuken: Werelds

Ingrediënten
4 grote kruimige aardappelen, schoongeboend
500 g pangasiusfilets (vers of diepvries)
2 tl gemalen komijn
5 el olijfolie
1 eetrijpe avocado, in schijfjes
3 tomaten, zonder zaadlijsten en blokjes
1 rode ui, gesnipperd
75 g rucola

Bereidingswijze
Leg de aardappelen in een magnetronschaal. Pof ze op vol vermogen in de magnetron in 10 min. gaar. Bestrooi de visfilets met de komijn en zout en peper naar smaak. Verhit in een ruime koekenpan de olie. Bak de visfilets in 3-4 min. per kant bruin en gaar. Meng de avocado met de tomatenblokjes en de ui. Hussel er de rucola door en breng op smaak met zout en peper. Leg de visfilets met de aardappelen op 4 borden. Schep er de salade bij.

Ook interessant