Hoofdgerecht (4 personen)
15 min. (ca. 460 kcal p.p.)
250 g tortelloni al formaggio pasta
2 el Bertolli Vloeibaar
2 rode uien, in reepjes
300 g groene asperges, in schuine stukjes gesneden
1 zak Bertolli Pastasaus Kaas & Basilicum
2 el peterselie, grof gehakt
50 g Parmezaanse kaas , dun geschaafd
Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de vloeibare margarine in een ruime hapjespan. Bak hierin de ui en de asperges 5 minuten op een matig vuur. Voeg de pastasaus toe en verwarm deze al roerende op een hoog vuur. Schep de tortelloni erdoor.Verdeel de tortelloni met asperges over 4 borden. Strooi de peterselie en de Parmezaanse kaas erover.
BERTOLLI PASTASAUS KAAS & BASILICUM.
Bertolli pastasaus in zak Kaas & Basilicum is gemaakt volgens origineel Italiaans recept. Een heerlijke pastasaus,
op smaak gebracht met onder andere Parmezaanse kaas, basilicum en tijm.