Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Vrijdag – Spinaziestamppot met kibbeling

woensdag-spinaziestamppot-met-kibbeling.jpg

Een heerlijke spinaziestamppot met kibbeling.
Categorie: vis
Keuken: Hollands

Ingrediënten
1,5 kg kruimige aardappelen, geschild
2 el olijfolie
400 g kibbeling
1 grote beker crème fraîche (200 g)
450 g (wilde) spinazie, gewassen
1 rode ui, gesnipperd

Bereidingswijze
Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de kibbeling in 5 min. krokant. Giet de aardappelen af. Stamp ze met de crème fraîche tot een smeuïge puree. Zet de pan terug op laag vuur. Schep de spinazie in kleine porties erdoor. Voeg de ui met zout en peper naar smaak toe. Verdeel de stamppot met de kibbeling over 4 borden.

Ook interessant