Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

woensdag – Spaghetti met lamsworstjes

woensdag-spaghetti-met-lamsworstjes.jpg

Categorie: vlees Keuken: Italiaans

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
25 MIN. (ca. 825 kcal p.p.)

Ingrediënten
300 g meergranen spaghetti
2 el olijfolie
8 lamsworstjes
1 groot blik tomatenpuree (140 g)
200 ml slagroom
1 komkommer
1 bos radijs
2 el slasaus
1,5 tl gedroogde munt of 1 el fijngesneden verse munt

Bereidingswijze
Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de worstjes in 8 min. bruin en gaar. Bak in een (saus)pan de tomatenpuree 30 sec. zachtjes. Voeg de slagroom toe en roer tot een gladde saus. Schaaf de komkommer in plakjes en snijd de radijs in dunne plakjes. Meng de komkommer en radijs met de slasaus en zout en peper naar smaak. Giet de spaghetti af en meng door de tomatenroomsaus. Breng op smaak met de munt, zout en peper. Verdeel de spaghetti en de salade over 4 diepe borden en leg er de lamsworstjes bij.

Ook interessant