Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Week 33 Woensdag – Slarolletjes met mihoen

woensdag-slarolletjes-met-mihoen.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 360 kcal p.p.)

Categorie: vis
Keuken: Oosters

1 pak mihoen (250 g)
300 g sperziebonen
1/2 komkommer, in reepjes
200 g roze garnalen
12 grote bladeren kropsla
3 el sojasaus
125 ml zoete chilisaus, voor erbij

Kook de mihoen volgens de aanwijzingen. Kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar. Giet de mihoen en sperziebonen af en spoel onder stromend water koud. Verdeel de mihoen, sperziebonen, komkommer en garnalen over de sla. Druppel de sojasaus erop en bestrooi met zout en (chili)peper. Rol op en bind of steek vast. Schenk de chilisaus in glaasjes en geef erbij om te dippen.

Ook interessant