Week 48 HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 495 kcal p.p.)
HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 495 kcal p.p.)
Categorie: vegetarisch
Keuken: Italiaans
300 g spaghetti
2 el olijfolie
400 g paddenstoelenmelange, in stukjes
2 tenen knoflook, fijngesneden
75 ml madeira
125 ml crème fraîche
75 g rucola
25 g parmezaanse kaas, geschaafd
Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de paddenstoelen 2 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Schenk de madeira in de pan en roer de crème fraîche erdoor. Verwarm tot een gladde, romige saus. Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti met de rucola en peper naar smaak door de paddenstoelensaus. Verdeel de spaghetti over 4 borden en bestrooi met de parmezaanse kaas. Lekker met een tomatensalade.