Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Woensdag – Romige spaghetti met paddenstoelen

48-wo-spaghetti-paddenstoel.png

Week 48 HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 495 kcal p.p.)

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN

20 MIN. (ca. 495 kcal p.p.)

 

Categorie: vegetarisch

Keuken: Italiaans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

300 g spaghetti

2 el olijfolie

400 g paddenstoelenmelange, in stukjes

2 tenen knoflook, fijngesneden

75 ml madeira

125 ml crème fraîche

75 g rucola

25 g parmezaanse kaas, geschaafd

 

Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de paddenstoelen 2 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Schenk de madeira in de pan en roer de crème fraîche erdoor. Verwarm tot een gladde, romige saus. Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti met de rucola en peper naar smaak door de paddenstoelensaus. Verdeel de spaghetti over 4 borden en bestrooi met de parmezaanse kaas. Lekker met een tomatensalade.

 

Ook interessant