Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

woensdag – Lentepasta met bieslook

woensdag-lentepasta-met-bieslook.jpg

Categorie: vlees Keuken: Italiaans

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 585 kcal p.p.)

Ingrediënten
300 g fusilli
2 el olijfolie
700 g prei, in ringen
200 g hamreepjes
200 ml crème fraîche
2 el bieslook, fijngehakt

Bereidingswijze
Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de prei in 4-5 min. knapperig gaar. Schep de hamreepjes erdoor. Voeg de crème fraîche toe en verwarm de saus op laag vuur. Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Schep de pasta met voldoende kookvocht door de prei tot een smeuïge pasta ontstaat. Schep er de bieslook door en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over 4 diepe borden.

Ook interessant