Weekmenu 35 donderdag – Griekse aardappelschotel met feta
Redactie Margriet | 18 augustus 2014
Categorie: vlees Keuken: Grieks
HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
15 MIN. + 20 OVENMIN. (ca. 395 kcal p.p.)
Ingrediënten
3 el olijfolie
2 zakken Griekse aardappelschotel (à 450 g, diepvries)
1 gele paprika, in ringen
3 tomaten, in plakjes
100 g feta
1 tl gedroogde oregano
ovenschaal (inhoud 1,5 l), ingevet
Bereiding
Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de aardappelschotel 10 min., schep regelmatig om. Verwarm intussen de oven voor tot 200 ºC. Schep de aardappelschotel in de ovenschaal. Leg de paprika en tomaat op de aardappel en verkruimel er de feta boven. Bestrooi met de oregano en sprenkel er de laatste el olijfolie over. Bak de aardappelschotel 20 min. in de voorverwarmde oven.