Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Weekmenu 35 donderdag – Griekse aardappelschotel met feta

week-35-44.jpg

Categorie: vlees Keuken: Grieks

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
15 MIN. + 20 OVENMIN. (ca. 395 kcal p.p.)

Ingrediënten
3 el olijfolie
2 zakken Griekse aardappelschotel (à 450 g, diepvries)
1 gele paprika, in ringen
3 tomaten, in plakjes
100 g feta
1 tl gedroogde oregano
ovenschaal (inhoud 1,5 l), ingevet

Bereiding
Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de aardappelschotel 10 min., schep regelmatig om. Verwarm intussen de oven voor tot 200 ºC. Schep de aardappelschotel in de ovenschaal. Leg de paprika en tomaat op de aardappel en verkruimel er de feta boven. Bestrooi met de oregano en sprenkel er de laatste el olijfolie over. Bak de aardappelschotel 20 min. in de voorverwarmde oven.

Tip
Geef er nog een frisse wittekoolsalade bij.

Ook interessant