Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

woensdag: Chili con Carne met ijsbergsla

woensdag-chili-con-carne-met-ijsbergsla.jpg

Categorie: vlees Keuken: Mexicaans

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 795 kcal p.p.)

300 g witte rijst
2 el olie
400 g rundergehakt
2 stazakken HAK Bonenschotel
Chili con Carne (590 g)
1/2 ijsbergsla, in reepjes
2 el knoflooksladressing
4 el zure room
2 el platte peterselie, fijngehakt

Kook de rijst volgens de aanwijzingen. Verhit in een hapjespan de olie en bak het gehakt rul. Voeg de stazakken bonenschotel Chili con Carne toe en verwarm in 4-5 min. op laag vuur, roer af en toe. Meng de ijsbergsla met de sladressing. Verdeel de rijst met de chili con carne over 4 diepe borden en schep er een lepel zure room op. Bestrooi met de peterselie en serveer met de knapperige ijsbergsla.

HAK Bonenschotel
Chili con Carne is heerlijk, gezond, vezelrijk, vetarm en eiwitrijk. In een handomdraai zet je een complete en voedzame maaltijd op tafel. Kijk voor lekkere, makkelijke recepten op www.hak.nl

Ook interessant