Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Weg met de bikini-angst dankzij Streep-je-Slank.nl

82 procent van de Nederlanders zit niet goed in z’n vel en heeft angst om deze zomer in bikini of zwembroek op het strand te verschijnen. Eenderde schaamt zich en vindt het vervelend dat alle vormen in zwemkleding erg goed te zien zijn. 95 procent wil graag nog een paar kilo kwijt! Margriet helpt je hierbij dankzij Margriets succesdieet Streep-je-Slank.

Voor 20 procent is de gezondheid de voornaamste reden om af te vallen. Een grote groep zegt vorig jaar al te zijn afgevallen, maar de kilo’s zijn er in de winterperiode weer allemaal bijgekomen.

Waarom Streep-je-Slank?
 1. Gewoon blijven (mee-)eten
Het grootste voordeel van Streep-je-Slank is dat u normaal kunt blijven eten en niet vastzit aan geestdodende shakes en repen. U hoeft uw sociale leven dus niet ingrijpend aan te passen en uw huisgenoten kunnen, zij het met een aangepaste portie, gewoon mee-eten.

2. Geen terugslag
Heeft u uw streefgewicht eenmaal bereikt, dan krijgt u niet te maken met de terugslag die andere afvalprogramma’s vaak met zich meebrengen omdat het lichaam weer aan normale maaltijden moet wennen.

3. Gevarieerd eten
U kunt lekker gevarieerd eten en ook kiezen voor vegetarische maaltijden. U stelt immers zelf uw menu samen.

4. Samen afvallen
Tijdens het dieet hoeft u er niet alleen voor te staan. Op www.streep-je-slank.nl kunt u via het forum in contact komen met andere afvallers. Bovendien kunt u wekelijks, tijdens spreekuren chatten met een bewegingsdeskundige en voedingsdeskundigen.

5. Snel en gemakkelijk
Streep alles weg wat u gegeten en gedronken heeft en zie snel waar u nog ruimte heeft.

Zo werkt het
De voedingsmiddelen die noodzakelijk zijn om gezond te eten, zijn in het Streep-je-Slank-dieet verdeeld in vijf groepen, de zesde groep is voor de extraatjes. Ieder voedingsmiddel uit elke groep vertegenwoordigt een aantal vakjes. Hoeveel vakjes dat zijn, is terug te vinden in de Streep-je-Slank-tabel op deze website. Door iedere dag uit elke groep de aangegeven hoeveelheid vakjes te eten (lees: weg te strepen), bent u verzekerd van een gevarieerd dagmenu dat rond de 1300 kilocalorieën ligt. Komt u vakjes tekort bij de verplichte groepen (1 t/m 5), dan worden deze weggestreept bij de groep extraatjes (groep 6) tot 15 vakjes.

Vakjesverdeling voor de groepen
Groep 1 45 vakjes
Groep 2 20 vakjes
Groep 3 15 vakjes
Groep 4 20 vakjes
Groep 5 15 vakjes
Groep 6a 15 vakjes
Groep 6b 70 vakjes

Blijf in beweging
Meer en beter bewegen is naast gezond eten een belangrijk onderdeel van succesvol afvallen. Zorg ervoor dat u dagelijks genoeg beweegt, bijvoorbeeld door meer te wandelen of te gaan sporten. Op www.streep-je-slank.nl vindt u hiervoor tips en adviezen van een bewegingsdeskundige. Verder staan op deze site oefeningen en kunt u hier dagelijks in een tabel bijhouden hoeveel beweging u heeft gehad.

Blijf volhouden voor het beste resultaat!
De kans is vrij groot dat u ongeveer 1 kilo per week afvalt als u begint met Streep-je-Slank. Want wie minder en vooral anders gaat eten en meer beweegt, valt zeker af. Verwacht niet dat u 5 kilo per week verliest, dit dieet doet het langzaamaan! Het voordeel is dat u een normaal eetpatroon hebt, dat u maanden kunt volhouden. En heeft u uw streefgewicht bereikt, dan houdt u dat gemakkelijk vast, omdat u weliswaar minder streng lijnt, maar u wel houdt aan het nieuwe eetpatroon. Volhouden is het advies. Verlies de moed niet als uw gewicht na enkele weken even stil blijft staan. Na een week zult u zien dat het afvallen weer gewoon doorgaat!
Omdat Streep-je-Slank een volwaardig dieet is, waarbij u alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt, kan een gezond mens het volhouden tot het ideale gewicht is bereikt. Eet niet meer, maar ook beslist niet minder dan de aangegeven hoeveelheden. En houd vast aan de gewoonte om eens per week op de weegschaal te gaan staan.

Gewicht bereikt en dan?
Heeft u uw ideale gewicht bereikt, dan wilt u dat natuurlijk vasthouden. Om het u daarbij makkelijker te maken, zijn er aan groep 6 extra (gestreepte) vakjes toegevoegd (groep 6b), zodat u precies kunt zien hoeveel u(meer) kunt eten om op gewicht te blijven. Als u zich hier consequent aan houdt, gebruikt u niet meer dan 2000 kilocalorieën per dag en voorkomt u het bekende jojo-effect.

Lid worden?
Lid worden kan al vanaf € 27,50 voor een abonnement van driemaanden. Als welkomstcadeau ontvangt u het vernieuwde Streep-je-Slank Dagboekje. Ga voor meer informatie naar www.streep-je-slank.nl.

Ook interessant