1 ui, fijngesneden
1 knoflook, geperst
1 courgette, fijngesneden
1 wortel, fijngesneden
tomaten passatta, tomatensaus 300 ml
groente bouillon 600 ml
150 g Alaska wilde zalmfilet
300 g Mosselen
150 g gepelde garnalen
Oregano en peterselie, fijngesneden
Doe olie in een pan en fruit de ui, knoflook, courgette en wortel aan voor 3 – 4 min.
Voeg de tomatensaus, 1 tl oregano, 1 tl peterselie en de bouillon toe en breng het aan de kook.
Zet daarna het vuur zachter en laat het geheel voor 10 minuten sudderen, totdat de wortels zacht zijn.
Voeg de wilde Alaska zalmfilets toe (de hele filets) en laat dit 3 – 4 min. meesudderen in de pan.
Voeg daarna de mosselen toe en wanneer deze open zijn, na 2 – 3 min., voeg je de garnalen ook toe en roer je alles goed door elkaar. Naar smaak peper, zout, oregano en peterselie toevoegen.