Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Week 20 Maandag – Mediterrane kalkoenburger

20-ma-kalkoenburger_web.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 520 kcal p.p.)
Categorie: gevogelte
Keuken: Mediterraans

5 el olijfolie
1 aubergine, in halve plakjes
1 rode paprika, in reepjes
1 ui, in ringen
2 tl gedroogde oregano
400 g kalkoenfilet à la minute
4 harde broodjes naar keuze
150 g zuivelspread light naturel
4-8 blaadjes kropsla
100 g feta

Verhit in een koekenpan de helft van de olie. Bak de groenten in 5 min. beetgaar. Breng op smaak met de oregano, zout en peper en schep op een schaal. Verhit in de koekenpan de laatste 2 el olie. Bestrooi de plakjes kalkoenfilet met zout en peper en bak ze in 4 min. bruin en gaar. Snijd de broodjes open en besmeer ze met de zuivelspread. Beleg de onderste helften met de sla, de kalkoen en de lauwwarme groenten. Verkruimel de feta erboven en dek de broodjes af met de bovenste helften. Serveer ze meteen.

Ook interessant