Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Week 17 Maandag – Snelle kip-selderijpasta

17-ma-selder-kippasta-web.jpg

HOOFDGERECHT (4 PERSONEN)
20 MIN. (ca. 500 kcal p.p.)
Categorie: gevogelte
Keuken: Italiaans

300 g papardelle
2 el olijfolie
300 g kipgehakt
1 struik bleekselderij, stengels en blad in reepjes
100 ml rode wijn
1 pot tomatensaus tradizionale (500 ml)

Kook de papardelle volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit in een hapjespan de olie. Bak het kipgehakt rul. Voeg de selderboogjes toe; houd het blad apart. Bak de selderij 2 min. Schenk de wijn in de pan en verwarm 1 min. Voeg de tomatensaus toe en stoof de pastasaus nog 5 min. zachtjes. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel de papardelle over 4 borden. Schep er de kip-seldersaus op. Lekker met geraspte parmezaanse kaas.

Ook interessant