Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Week 15 Dinsdag – Sperziebonencurry met tofu

curry.png

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 670 kcal p.p.)
Categorie: vegetarisch
Keuken: Indiaas

300 g basmatirijst
2 el olie
375 g tofu, in blokjes
400 g cherrytomaten
300 g gebroken sperziebonen (diepvries)
2 el madras currypasta
400 ml kokosmelk
3 el peterselie of koriander, fijngehakt

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok. Bak de tofu 2 min. op hoog vuur. Bak de tomaten 2 min. mee. Schep de sperziebonen erdoor en bak nogmaals 2 min. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe. Breng aan de kook. Kook de curry in ca. 5 min. gaar en tot de gewenste sausdikte. Schep de rijst op 4 borden. Verdeel er de curry bij en bestrooi met de peterselie of koriander.

Ook interessant