Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 4: wat staat er in het keukenkastje?

kijkje-in-keukenkastje.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 4:

Jacqueline: “Gisteren heb je naar de koelkast gekeken en hopelijk is die zoveel mogelijk gevuld met producten waar je echt achter staat. Nu zijn de keukenkastjes aan de beurt. Haal alles uit je voorraadkast en kijk hier ook eens kritisch naar. Hoeveel kant- en klare producten heb je? Pastasauzen zijn bijvoorbeeld erg makkelijk zelf te maken. Daarbij is het gerecht lekkerder en vele malen gezonder. Kijk hier ook weer naar de ingrediënten en wees je ervan bewust dat je door deze producten heel veel zout en suiker binnenkrijgt, veel meer dan je denkt. Je hoeft niet direct alles weg te gooien, het gaat erom dat je bewust(er) gaat inkopen en koken. Ook vind je misschien weer producten terug die je al lang niet meer hebt gebruikt en geeft het je nieuwe ideeën voor gerechten!”

In 60 dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in 60 dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terecht kunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant