Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Waar komt ons eten vandaan?

bewusteten.jpg

Ben jij je bewust van wat je eet? En waar jouw eten eigenlijk vandaan komt? Is jouw voedsel vers? En in hoeverre zijn jouw maaltijden verantwoord?

Onlangs vond er een interessant debat plaats over dit onderwerp tjidens een Nieuwscafé van het tijdschrift Libelle. Aan tafel de volgende experts: Marjan Ippel (foodtrendwatcher), Mariët Haaster (onderzoeker aan de Universiteit van Wageningen), Marion Pauw (thrillerschrijfster en schrijfster van het kookboek Zonde & Berouw), kok Caspar Burgi en Debbie de Wagenaar (directielid van Mc Donald’s). Het gesprek werd geleid door presentatoren Ebru Umar en Femke Sterken.

In het filmje zie je een compilatie. Neem vier minuutjes de tijd om een aantal makkelijke tips te scoren, zodat je voortaan beter weet wat je eet!

[customfield]zienl[/customfield]

Lees ook:

Van pieper tot frietje

Weet jij wat er in je hamburger zit?

Ook interessant