Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Vrouwonline Kerstrecepten app

vrouwonline-kerstrecepten-app.jpg

Met heel veel trots lanceren wij een wel heel handige app voor de iPad: Kerstrecepten. Uit ruim 89 recepten stel je jouw eigen kerstmenu samen. Voor de snelle kok, de fijnproever of de kok die rekening moet houden met veel verschillende wensen.

Van culinaire hoogstandjes tot lekker voor de kinderen
Kerst is lekker eten, maar ook de vraag wat je op tafel gaat zetten. Met de Kerstrecepten app heb je de keuze uit vegetarische hoogstandjes, wildschotels, heerlijke desserts en toegankelijke gerechten voor kinderen. Selecteer op menugang, ingrediënt en bereidingsduur en je krijgt meteen inzicht in de kosten en moeilijkheidsgraad van jouw feestmenu.

Boodschappen en aankleding
Omdat het al druk genoeg is rond de feestdagen, helpt de app je met een overzichtelijk boodschappenlijstje van het door jou geselecteerde menu. Ga je aan de slag, dan klap je de iPad uit op het aanrecht en loopt stap voor stap door het gerecht. De kookklok houdt voor jou de tijd in de gaten. Handig en leuk zijn de tips voor een feestelijke aankleding van de tafel. Of check de etiquette als je een groot gezelschap ontvangt.

De Vrouwonline Kerstrecepten app kost € 2,39 en is vanaf vandaag verkrijgbaar in de iTunes Store.

Ook interessant