Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

vrijdag: Wrap met kip en rauwkostsalade

vrijdag-wrap-met-kip-en-rauwkostsalade.jpg

Categorie: gevogelte Keuken: Werelds

Hoofdgerecht / 4 pers.
20 min. (ca. 465 kcal p.p.)

2 el olijfolie
350 g kipreepjes
4 grote tortillawraps
1/2 ijsbergsla, in fijne reepjes
1 bakje Bieze season rauwkost (250 g)
4 zongedroogde tomaatjes in olie
1 komkommer, in plakjes
4 (cocktail)prikkers

Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de kipreepjes in ca. 8 min. bruin en gaar. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen. Verdeel de sla met de kip over de wraps. Schep er de rauwkostsalade op. Rol de wraps op en steek ze met een prikker en tomaatje vast. Geef er de komkommer bij.

Bieze Season rauwkost Bieze Season rauwkost is een heerlijke, frisse rauwkostsalade met o.a. wortel, komkommer en selderie in een frisse dressing. Heerlijk voor bij de maaltijd, op een boterham of als tussendoortje.

Tip van de Week: groenten stomen in magnetronGestoomde groenten zijn gezond en hebben meer smaak, in de magnetron gaat het heel goed! Doe groenten als sperziebonen, broccoli of worteltjes met een scheutje water in een magnetronbestendige schaal. Dek af met magnetronfolie en stoom op vol vermogen (700 W) in de magnetron gedurende de gebruikelijke kooktijd beetgaar.

Ook interessant