HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 630 kcal p.p.)
300 g volkoren spaghetti
4 el olijfolie
300 g varkenshaasje
700 g andijvie, in repen
200 ml crème fraîche
2 el pijnboompitten, geroosterd
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie.
Bestrooi het varkenshaasje met zout en peper en bak het vlees in 10-12 min. bruin en rosé van binnen. Verhit in een hapjespan de resterende 2 el olijfolie en bak de andijvie zacht. Voeg de crème fraîche toe en ver-
warm 1-2 min. Giet de spaghetti af en schep door de roomandijvie. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti over 4 borden. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer met het varkenshaasje.
AKTIE Win een reis in een echte luchtballon!
Ontdek de kracht van de HAK bruine boon en win één van de vele prijzen!
Meld je aan op www.hakbruinebonen.nl en ontvang het startpakket. Kweek met de officiële wedstrijdboon een zo hoog mogelijke bonenplant en win een reis naar de wolken in een echte luchtballon!
Tip van de week: zo zoet als ui
Uien bevatten van nature een flinke dosis suikers die u geroosterd nóg beter proeft. Snijd enkele uien in partjes. Schep
ze met een scheutje olijfolie en beetje gemalen kaneel om en spreid over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster
de ui in een voorverwarmde oven van 200 ºC in 20-25 min. goudbruin. Lekker in salades en op toast met boerenpaté.