Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Vrijdag – Tortellini met broccoli en geitenkaas

vrijdag-tortellini-met-broccoli-en-geitenkaas.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 765 kcal p.p.)

Categorie: vegetarisch
Keuken: Italiaans

500 g gedroogde tortellini met kaasvulling
600 g broccoli, in kleine roosjes
2 el pijnboompitten
75 g rucola
200 g verse geitenkaas
4-6 el olijfolie extra vierge

Kook de tortellini in ruim water met zout in 15 min. beetgaar. Kook de broccoli in 6 min. beetgaar. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord. Giet de tortellini en de broccoli af en schep op 4 borden. Verdeel er de rucola, de geitenkaas en de pijnboompitten over. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met zout en peper naar smaak.

Ook interessant