Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Vrijdag – Spinaziepannenkoeken met zalm

vrijdag-spinaziepannenkoeken-met-zalm.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 625 kcal p.p.)

Categorie: vis
Keuken: Hollands

600 g losse bladspinazie (diepvries)
8 pannenkoeken naturel (koelvers)
500 g tomaten, in stukjes
2 el pesto alla genovese
2 bakjes zuivelspread light naturel (à 185 g)
200 g gerookte zalmfilet
8 cocktailprikkers

Verwarm in een koekenpan de spinazie. Verwarm de pannenkoeken in de magnetron volgens de aanwijzingen. Meng intussen de tomaten met de pesto en zout en peper naar smaak. Besmeer de pannenkoeken met de zuivelspread. Verdeel er de zalmfilet, de spinazie en zout en peper naar smaak over. Rol op en steek er een prikker door. Leg op elk bord 2 pannenkoeken en serveer met de tomatensalade.

Tip Beleg voor de kinderen de pannenkoeken met achterham of salami.

Ook interessant