HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 595 kcal p.p.)
Categorie: vis
Keuken: Oosters
2 el zonnebloemolie
1 ui, gesnipperd
1 blik kokosmelk (400 ml)
1 zakje mix voor kerriesaus
500 g pangasiusfilet, in stukken
3 winterpenen, geschild
1 bosje koriander
3 el zoete chilisaus
8 pitabroodjes
Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de ui. Voeg het blik kokosmelk met de sausmix voor toe. Breng al kloppende met een garde aan de kook. Bestrooi de pangasiusfilet met zout en peper. Leg de vis in de kerriesaus. Stoof de vis met de deksel op de pan in 10 min. gaar. Rasp de winterpeen. Hak de helft van de koriander fijn. Meng de wortel met de fijngehakte koriander en de chilisaus. Rooster de broodjes. Schep de vis met de kerriesaus in 4 diepe borden. Bestrooi met de rest van de korianderblaadjes. Serveer met de wortelsalade en het warme brood.