Eten

Week 25 Vrijdag – Mexicaanse visschotel

dinsdag-mexicaanse-visschotel.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. + 25 OVENMIN. (ca. 515 kcal p.p.)
Categorie: vis
Keuken: Werelds

2 el zonnebloemolie
1 zak paprikamix (3-kleuren), in reepjes
1 pak gezeefde tomaten (500 g)
300 g pangasiusfilet, in stukken
2 tl gedroogde munt
700 g aardappelschijfjes
100 g tortilla chips
100 g geraspte jonge kaas
4 ingevette eenpersoonsovenschaaltjes of 1 grote ovenschaal (inhoud 2 l)

Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de paprika 3 min. Voeg de tomaten toe en verwarm nog 5 min. Voeg de pangasiusfilet met 1 tl munt en zout en peper naar smaak toe. Schep de visschotel in de ovenschaal(tjes). Verdeel er achtereenvolgens de aardappelschijfjes, de chips en de kaas over. Bestrooi met de resterende 1 tl munt. Bak de visschotel in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar.

Ook interessant