HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
30 MIN. (ca. 765 kcal p.p.) Categorie: vegetarisch Keuken: Hollands
400 g meergranen pannenkoekenmix
150 g geraspte belegen of oude kaas
1 kropsla
2 el mayonaise
3 el volle yoghurt
6 el olie
400 g broccoli, in roosjes
250 g champignons, in plakjes
300 g spinazie, gewassen
100 g doperwten (diepvries)
Bereid de pannenkoekenmix volgens de aanwijzingen. Voeg de helft van de kaas toe. Maak de sla schoon. Klop een dressing van de mayonaise met de yoghurt en zout en peper naar smaak en maak er de sla mee aan. Bak in een koekenpan met het beslag en 4 el olie pannenkoeken. Verhit intussen de laatste 2 el olie in een wok. Roerbak de broccoli met de champignons in 5 min. knapperig gaar. Voeg de spinazie in kleine porties toe en laat de groente al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg de doperwten toe en bak nog 3-4 min. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de groenten over de pannenkoeken en rol ze op. Strooi er de rest van de kaas over en serveer met de kropsla.