Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

vrijdag – Herfstsalade met gerookte forel

vrijdag-herfstsalade-met-gerookte-forel.jpg

Categorie: vis Keuken: Frans

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
15 MIN. (ca. 400 kcal p.p.)

Ingrediënten
150 g haricots verts
200 g slamelange
300 g gerookte forelfilet, in stukjes
1 appel, in schijfjes
1 ui, in ringen
2 el pompoenpitten
3 el honing-mosterddressing (fles)
8 dikke plakken donker brood

Bereidingswijze
Kook de haricots verts in een bodem water met zout in 4 min. beetgaar. Verdeel de slamelange met de lauwwarme boontjes, de forelfilet, de appel en de uiringen over 4 borden. Schenk er de dressing over en bestrooi met de pompoenpitten. Serveer met knapperige, dikke plakken brood.

Ook interessant