Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

vrijdag: Haringtartaar met appel

vrijdag-haringtartaar-met-appel.jpg

Categorie: vis Keuken: Hollands

BORRELHAPJE – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 320 kcal p.p.)

4 maatjesharingen
2 el zure room
1 kleine rode ui, fijngesnipperd
1 kleine zoetzure appel, in blokjes van 2 mm
1 el dille, fijngesneden

Snijd de haringen in kleine blokjes. Meng er de zure room door. Schep de ui en de appel door de haringtartaar. Breng op smaak met de dille en zout en peper. Schep de haringtartaar in 4 (wijn)glazen en garneer naar wens met een extra takje dille. Lekker met sneetjes stokbrood.

Met een Tefal pan wordt bakken en koken heel gemakkelijk
Een hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, een uitgebreid assortiment en de beroemde rode stip, de Thermo-Spot, daarmee maakt Tefal het kerstkoken gemakkelijk voor u. De unieke Thermo-Spot in het midden van de pan wordt effen rood als de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Op dat moment kunt u het gerecht in de pan doen voor een perfect bakresultaat.

Ook interessant