Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Weekmenu 34 Vrijdag – Gevulde kipfilet met wortelsalade

donderdag-gevulde-kipfilet-met-wortelsalade.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 25 MIN. (ca. 525 kcal p.p.)

Categorie: gevogelte
Keuken: Hollands

4 kipfilets
100 g verse geitenkaas met honing
1 el rozijnen, grofgehakt
1 tl gedroogde tijm
4 el olijfolie
700 g aardappelschijfjes (koelvers)
400 g worteljulienne
1 appel, in schijfjes
4 el magere yoghurtdressing (fles)
4 cocktailprikkers

Snijd de kipfilets in zodat een holte ontstaat. Meng de geitenkaas, de rozijnen, de tijm en zout en peper naar smaak. Vul er de kipfilets mee, vouw dicht en steek vast met een prikker. Verhit in een koekenpan 2 el olie. Bak de kipfilets in 15 min. bruin en gaar. Verhit in een koekenpan 2 el olie en bak de aardappelschijfjes in 8-10 min. goudbruin en gaar. Meng de wortel met de appel, de dressing en zout en peper naar smaak. Leg de kipfilet op 4 borden, schep er de wortelsalade bij en serveer met de aardappelschijfjes.

Ook interessant